2014 m. sausio 18 d., šeštadienis

Profesijos. DIZAINERIS

Meškiukas, Pypsiukas, Drakoniukas ir jo pusseserės ausytos modernios Lėlės MH , o ir Undinėlė su Raudonplauke nori turėti erdvius jaukius namus. Juos ir kūrėme. Aptarėme ir vaikiškai išbandėme dizainerio profesiją.
Kaip žinia, per valandą ar dvi namų nesukursi, tai pavyko tiek, kiek pavyko.
 Liko ir ,,namų darbų" - sukurti antrą kambarį, kuriame statybininkai tik langą įstiklino:
Derinti spalvas, dažyti sienas, dėlioti baldus vieniems patiko daugiau, kitiems - mažiau. Esame skirtingi.
Tikiuosi, kad bent kai kurie iš gražaus vaikų būrelio namuose pabaigs savo darbelį, o gal ir žaisdami juo vėliau pasidžiaugs.
Ypatingo džiaugsmo suteikė Ūbas. Švilpavimu prisikvietęs, jis mus linksmino, kaip galėdamas: sukosi ratu, vertėsi per galvą - dar ir dar, skambino varpeliais, kai tik išgirdo dainuojančius vaikus. Atrodo, kad ne tik Ūbas mums, bet ir mes Ūbui patikome. Gera suteikti džiaugsmo artimui savo.

Visiems be išimties patiko Mildutės mamos iškeptas PYRAGAS, aplietas šokoladu ir papuoštas spalvotais saldainiukais. Komplimentas Kepėjai ir nuoširdi padėka. Labai jau tiko prie kvapnios mėtų arbatos, kuri šįkart gal ir kiek per saldi išėjo. Nors, kai šalta, angliavandenių reikia daugiau:)
Kuriame planą, kaip čia Pavilnyje didelę čiuožyklą išlieti (labai konkretų planą!). Tikiuosi, kad galėsime AK'MENUKŲ vaikučius su tėveliais pakviesti ant ledo ( o gal dar ir su muzika ir šviesomis...). Tiesiog žiemos pasaka būtų!
Kitą šeštadienį  bandysime dailidės profesiją. Gaminsime baldus. Jei oras bus palankus, aplankysime tvartelyje žiemojančius gyvūnėlius.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą