2014 m. rugsėjo 15 d., pirmadienis

Naujojo sezono pradžia

zuikiai puikiai susirinko, 
net žalia girelė linko.
pakalbėję pasitarę,
jie SEZONĄ ATIDARĖ!


Saulė ritinėjosi žeme, vaikai džiaugėsi vieni kitais, žalia žole, Zuikio Puikio pokštais, muilo burbulais, savo piešiniais... Tegu šios gražios dienos nuotaikas atskleidžia Jūsų smalsių, protingų ir vaikiškai juokingų vaikučių nuotraukos!
Užsiėmimai vyks naujoje klasęje, bet AK'MENUKŲ vaikai Gamtos centre jaučiasi lyg šeimininkai: žino tvarką, pažįsta gyvūnus, todėl mums kiekviena klasė, kaip ir žalias Gamtos centro sodas - lyg namai.
Dėkojame Gamtos centrui už pratęstą draugystę ir AK'MENUKŲ mokyklėlės palaikymą.
Dėkojame Alisos mamytei už tortą, nuostabią romantišką rožę. Ir už palaikymą - taip pat.

Pasiilgome Beno ir tikimės, kad jis bus sveikas jau kitą šeštadienį. Laukiame prisijungiant Aminos, galbūt dar vieno berniuko, lemtingai sutikto Gamtos sode, solidžiu išdidžiu nugalėtojo vardu Aleksandras.

AK'MENUKŲ mokyklėlė ir toliau didžaiausią dėmesį skirs paprasto žmonių gyvenimo grožiui: mandagiam elgesiui (vienas kito supratimui, atidumui šalia esančiam); malonumui pažinti gamtą (grėbti lapus,  paglostyti ožiuką, rauti morkas, pamaitinti triušį, sužinoti apie smauglį ir vorą);  draugauti su kaimynais (lankyti RAITIJOS žirgyną, valyti gardelius, traukiant liaudišką dainą, pajusti saugumą, kai sėdi žirgo balne); paprastų darbelių mokymui (kalti vinutes, lyginti ir siūti, dažyti, klijuoti, o taip pat kasti ir duonos riekę sviestu užtepti...)... Išmoksime vieną kitą naują dainą ir žaidimą, sportuosime ir žygiuosime po apylinkes.

Turime pedagoginį palaikymą - malonias ir kūrybingas jaunas pedagoges, todėl yra galimybė pakviesti dar keletą naujų vaikučių: užteks rankų šilumos ir atidumo dar keliems smalsuoliams.
Kviečiame atsivesti į mokyklėlę draugus ir kaimynus.
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą