2016 m. lapkričio 22 d., antradienis

Priartėjęs Mėnulis ir pagauti vaikų sapnai

Gražiai sušukuotos panelės iš TV perspėjo, kad Mėnulis labai priartėjo. Jei tos žinios neišgirdote, tai jokios įtakos Mėnulis Jums neturi. vaikai ramiai miega, mamai nekyla kraujo spaudimas, o skysčiai nesusilaiko, todėl arbatos pakelių ant akių po pusryčių laikyti nereikės.
Jei visgi matėte žinias ir tą priartėjusį Mėnulį, tai Jums labai gali pagelbėti sapnų gaudyklė. Ji įleidžia gerus sapnus, o blogųjų - ne. Ir tie gerieji sapnai linkę pasikartoti, todėl ta gaudyklė suks ir suks pačius gražiausius sapnus vis ratu ir ratu.... Prabusite geros nuotaikos, o nuo to bus geriau visiems. Ypač Jūsų vaikams.
Vaikai gamino sapnų gaudykles - iš pačių gražiausių plunksnelių ir karoliukų. Stengėsi, keik galėjo, nes prieš tai  išsiaiškinome, kad tyla, ramybė, susikaupimas ir harmonija yra labai svarbūs mūsų gyvenime. Kiekviena snaigė - skirtinga, bet labai darnios struktūros, taisyklinga. Kaip kokia trapi Vaikelio siela... Kaip kokia trapi Moters arba Vyro siela. Turime saugoti vienas kitą - nerėkti, nebarškinti kojomis, vengti triukšmo, išlaikyti fizinius ir dvasinius atstumus. Vis dėl tos darnios struktūros išsaugojimo.
Kad malonūs sapnai mus lydėtų, kad dienos (bent kartais) būtų gražios kaip sapnas...




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą