2015 m. rugpjūčio 4 d., antradienis

Lėlių namų stovykla. Dienoraštis. Antroji diena

Išpuoselėto Gamtos centro parke pusryčiavome drauge su peliukais ir triušiai. Ne tai, kad jau su tikrąja to žodžio prasme su peliukais, žinoma.
 Štai aplink besitrainiojantis storas katinas tai nebūtų tos minties atsisakęs. Mes gi maitinome tuos peliukus ir triušiukus morkytėmis, o tada patys iškylavome - pusryčiai gamtoje.
Kai turi draugų, tai linksmybės gali prasidėti jau čia pat, vos nuo suoliuko pakilus: buvome pakviesti į vaikiškų atrakcijų pilną Skaistės ir Viliaus žaidimo aikštelę. Ryt ir vėl juos lankysime. Mirksiukas.
Stovykloje toliau kūrėme savo namus ir puoselėjome socialius ryšius: vaikams vėl teko ilgai miegoti, kol Mamytės bėgiojo pas gydytoją, į grožio saloną, į baseiną ir į naujas parduotuves. Ak, toks tas skubantis pasaulis! Mažai laiko lieka knygai paskaityti (beje, mes jo atradome!).
Pietums pasisekė iškepti gardų troškinį. Kaip žinia, virtuvė - ne grožio salonas, todėl eilės prie morkų tarkavimo nebuvo. Atsirado dvi entuziastingos ,,gaspadinės'', ir joms virtuvėje puikiai sekėsi!

Gydėme susirguses lėles, skynėme serbendus, statėme didelę parduotuvę, kurioje yra visko...

  Toliau dirbome prie baldų: dažėme ir taisėme suklipusius. Kiek pavyko, tiek jau pavyko.
 Nelengva atsiplėšti nuo pramogų, kai saulė taip įtikinamai kutena šonus. Dalį darbelių teko atidėti, nes juk negali atidėti smagumo atsivėsinti drėgnoje žolėje, gainioti draugus po pievą, laistytis vandeniu ir krykštauti.
Tokia buvo ta mūsų ,,ramybės valanda " šiandien. Nerami! Smagi. Lyg koks Palangos meras atidariau šokantį fontaną vejos vidury, ir tai buvo palankiai įvertinta. Puiki dienelė!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą