2015 m. spalio 9 d., penktadienis

Ant Jokūbo kalno - AK'MENUKŲ vėliavėlės

Smagu, kad į šeštadieninius AK'MENUKŲ užsiėmimus susirinko gražus būrelis pavilniškių.
Pasižadėję kiek galima ilgiau būti gamtoje, mokytis iš jos spalvų, garsų, harmonijos, susiruošėme į žygį Jokūbo kalno link.
Pasiruošėme žygiui: marginome AK'MENUKŲ vėliavėles, pasikartojome žygio daineles, pasistiprinome, pasikartojome saugumo taisykles.
Įspūdinga kelionės stotelė - RAITIJOS žirgynas. Čia ir atsipūsti, ir pasisupti yra kur. Pasidžiaugėme arkliukais, ožiukais, katinais ir Pavilnio ,,ūkvedžiu'' - šuniuku Biškiu.















Raitieji skautai keliavo drauge su AK'MENUKAIS.  Ir ne šiaip sau, o sode dirbančius kaimynus pakeliui pasveikindami, šiukšles pakeliui rinkdami.


Kartu su skautais rinkome šakas laužui, o didžiulės supynės skriejo beveik iki debesų...

Kai eisite pasivaikščioti, pamatysite, kokią didelę šiukšlių dėžę ant Jokūbo kalno pavakary surentė didieji mūsų draugai skautai.  Tikėkimės, kad dauguma buvusių šiukšlintojų ja pasinaudos.

Žinoma, vaikai geriau žino, kas jiems tą šeštadienį patiko.
Ryt - nauji darbeliai, nauji įspūdžiai ir netgi vienas didelis siurprizas. Ir ne šiaip siurprizas, o pilnas atsakomybės planas. AK'MENUKŲ vaikučiai bandys dainuoti tiktų tikriausiame profesionaliame spektaklyje su tikrais aktoriais... Tam turime pasiruošti. Tikiuosi, kad mūsų vaikų artistiškumo pakaks, balsai tiks, kad šis planas pavyks. Kol kas dar nieko niekam apie tai nesakykime... Tik patys štai tyliai apie naują planą pasišnibždėjome.

Be dainų, rytoj vaikams paruoštas linksmas kūrybinis darbelis. Be abejonės, džiaugsimės auksiniu rudeniu ir Gamtos centro gyvūnais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą