2013 m. balandžio 4 d., ketvirtadienis

Didžiosios pavasario šventės žiemos glėbyje.Prisikėlimas

Artėja vaikų Velykėlės, o žiema iš savo glėbio vis nepaleidžia. Maža to, mūsų apylinkėse prieš pat Velykas gražiai ir gausiai prisnigo - gamta paruošė baltas drobes, kurias AK'MENUKŲ vaikai su džiaugsmu išnaudojo.
Taip mes dažėme baltas Velykas - daugiau nuotraukų yra čia:


Jei dar liko kiaušiniams pirktų dažų, rekomenduoju ir Jums vaikų Velykėlėms smagią pramogą  - piešti pavasarines gėles ant sniego, kurio vis dar pakanka, o ir dar dosniai žada:)


Tikiuosi, kad Velykų sekmadienį tėveliai ir seneliai rideno kiaušinius, nes AK'MENUKŲ vaikai labai stengėsi, dekoruodami kiaušinių ridenimo lovelius.


Velykų viščiukais  teko apdovanoti beveik visus AK'MENUKŲ vaikus, labai entuziastingai dalyvavusius teatro pamokėlėje: vaidinome pasaką apie ropę - ir su lėlėmis, ir patys. Vaikas stebėtinai nuoširdžiai ir greitai moka visa širdimi tapti ir šuniuku, ir ožiuku, ir teatro direktoriumi, ir rope...

Ir nežinia, kas čia mokinys, o kas mokytojas.  Būtinai  suraskite laiko pabūti su vaikais per užsiėmimus kurį šeštadienį , pamatysite, kokie išradingi, nuoširdūs ir gudrūs AK'MENUKŲ vaikai - kiekvienas kitoks, o visi drauge - žavus būrelis, užkrečiantis kūrybiškumu, įkvepiantis - tikra atgaiva ir prasmė. Prisikėlimas.

Paimkite tuos žavius vaikus už rankos ir nusiveskite ateinantį sekmadienį į Mokytojų namus Vilniaus gatvėje, kur tradiciškai savo darbelius pardavinės vaikai su negalia. Mokykimės iš tų vaikų gyvenimo džiaugsmo. Linija tarp  MES ir JIE - labai  trapi. Visi esame viename rate, todėl raginu simboliškai susikibti rankomis - parsineškime mažą neįgalaus vaiko darbelį namo.  Tai graži proga gyvu pavyzdžiu paliudyti alternatyvą susvetimėjimui, nejautrai ir egoizmui, kurio aplink mus gerokai per daug.  
PRISIKĖLIMAS turi įvairių prasmių...


.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą