2013 m. rugsėjo 1 d., sekmadienis

Su nauju Rugsėju!

Mieli tėveliai,

Trys vasaros mėnesiai - lyg trys gražios dienos - jau pralėkė.
Vaikučiai išaugo, prisivalgė uogų, išmoko važiuoti dviračiu, aplankė močiutę...
Kaip smagu, kad šeštadieniais juos ir vėl galėsime matyti AK'MENUKŲ mokyklėlėje: jie turbūt norės daug ką papasakoti. Viliuosi, kad per vasarą yra pasiilgę kalbančios papūgos, ožiukų, senos lamos ir gražuolio povo, o taip pat ir mūsų šeštadieninių užsiėmimų ir tokio malonaus arbatos gėrimo.

Sveikinu Jus visus, prasidėjus dar vienam mokslo metų sezonui. Po vieną žingsnį mūsų vaikai žengia, kurdami save: atranda savo gabumus, naujus draugus, supantį pasaulį. AK'MENUKŲ užsiėmimuose stengiamės drauge atskirti gėrį, pasimėgauti grožiu, skatinti draugystę, lavinti rankelę, išgirsti gamtos melodiją. Džiaugsiuos, jei šiemet ir vėl šeštadieniais atvesite savo vaikučius.

Ypatingai sveikimu mūsų pirmokėlius: Alisą, Eleną, abi Smilteles ir Vakarį, kurie pirmą kartą peržengia mokyklos slenkstį. Gražios šventės, drąsos  ir didelės sėkmės! Jūsų laukia nepaprastai įdomus naujas didelis pasaulis.

Jau pirmą rugsėjo šeštadienį - (rugsėjo 7 dieną)  įprastu laiku  (10.00 val) įprastoje vietoje - Gamtos centre (Džiaugsmo g.44) vyks užsiėmimai. Formatas nesikeičia: darbeliai, muzikėlė ir pasakėlė, o taip pat gamta ir arbatėlė.
Iki susitikimo!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą