2016 m. gruodžio 21 d., trečiadienis

Draugystės rate

Mieli AK'MENUKŲ studijos draugai,
šis paskutinis metų internetinio dienoraščio  įrašas - Jums.
Kai ištrūksime iš kasdienybės darbų rato, kai išgirsite kalėdinių varpelių skambėjimą, tai žinokite, kad šventinių sveikinimų chore - vaikiški balsai - tai AK'MENUKAI.
Skubu padėkoti vaikų vardu, bet labiausiai - savo - Dalios Ivanauskaitės - vardu Jums, kurie su saviraiškos studija AK'MENUKAI nuoširdžiai draugaujate: žadinate šeštadienio rytą vaikus, ateinate patys lieti žvakių ir kalti lesyklėlių, atsivedate draugus. Dėkoju, kad apie AK'MENUKUS gražiai galvojate ir gražiai kitiems papasakojate.
AK'MENUKAI išlieka maža studija, kurioje svarbus kiekvieno žmogaus vardas ir balsas, kiekvienas darbelis ir kiekvienas balsas liaudiškoje sutartinėje.
Jūs mane suprantate ir pritariate, o palaikydami šiais metais AK'MENUKŲ studijai skyrėte dalį pajamų mokesčio. Sąskaitoje Jūsų skirti trys šimtai eurų! Kapeika prie kapeikos... Kai kuriuos žinau, kad skyrė. Numanau, kas dar galėjo AK'MENUKAMS 2% paskirti. Ir dar gal kažkas...
Jums visiems kartu ir kiekvienam asmeniškai dėkoju.
Mes ir toliau laikysimės tų pačių nuostatų - bendruomeniškumo, draugystės, kaiminystės puoselėjimas, vaikų kūrybiškumo skatinimas, etninių tradicijų pažinimas...
Papuoštas kalėdinis langas džiugina ir kaimyną.
Šventinės lemputės mirksi visiems gatvės vaikams. Dalinkimės grožiu, gėriu, šypsenomis, šiluma, duonos trupiniu ir šventiniu pyragu.
Likime tame pačiame draugystės rate!
Džiaugsmingų Šventų Kalėdų!
   

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą