2013 m. vasario 22 d., penktadienis

Pokalbių ciklas kuriantiems žalią namų rūbą

AUGALAI SODYBOS APLINKOJE -
 NAUJAS POŽIŪRIS, NAUJA PATIRTIS

Kai akis vis dažniau kreipiame į dangų, džiaugdamiesi pailgėjusia diena, kai tuoj tuoj širdis iš žiemos miego pažadins vieversio giesmė, pokalbių ir praktinių užsiėmimų ciklą skiriame pradedantiesiems augalų mylėtojams.
Pirmasis susitikimas - jau kovo 7 dieną 18 val.

Pokalbių ciklo tikslas - supažindinti su gamtinės žemdirbystės principais, augalų teikiamomis galimybėmis ir panaudojimu sodybos aplinkoje, pasidalinti patirtimi, kaip sodinti ir prižiūrėti augalus kūrybiškai, kad bendravimas su augalais taptų maloniu užsiėmimu visai šeimai.

Pirmojo užsiėmimo metu sužinosime:
- kaip suplanuoti savo aplinką augalams;
- kokių priemonių (įrankių, sėklų, sodinukų, kitų išteklių) reikia, o ko - nereikia;
- kaip nepasiklysti asortimente;
- kokie svarbiausi gamtinės ir ekologinės žemdirbystės principai, taikytini miesto aplinkoje;
- kaip augalų priežiūrą paversti pramoga visai šeimai.

Žiniomis ir patirtimi pasidalins patyrę savo srities specialistai. Turėsime unikalią galimybę čia pat pamatyti, kaip vertingos žinios pritaikomos praktikoje.
Prie karštos arbatos puodelio LMNSC Gamtinio ir ekologinio ugdymo skyriuje (Džiaugsmo g. 44) galėsime pasidalinti ir savo kūrybine patirtimi, klausti patarimo konkrečiu klausimu, pasisemti  idėjų, KAD MŪSŲ NAMŲ APLINKA TAPTŲ SIELOS SODAIS.

Kviečiu užsirašyti ir ateiti tuos, kurie augome daugiaaukščiuose namuose, o dabar blaškomės, nežinodami, kaip praktiškai ir estetiškai tvarkyti savo penkis arus.
Kviečiu užsirašyti ir ateiti ir tuos, kurie pažįsta augalus, bet, žengdami koja kojon su gyvenimu, nori atsinaujinti, aplinką tvarkyti moderniai, pasisemti gožio idėjų.
Kviečiu užsirašyti ir ateiti visus, kuriems nepatinka skųstis ir dejuoti, junginėti televizijos kanalus, ieškant sensacijų; kurie grožį kuria savo rankomis, dienas ir vakarus leidžia prasmingai ir įdomiai, o gyvenimiška patirtimi ir geromis emocijomis  dalinasi su kitais  mielais žmonėmis.
Skambinkite ir rašykite:
8 687 91875,
studija.ak.menukai@blogspot.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą