2013 m. spalio 30 d., trečiadienis

Apie velniukus, raganas ir moliūgus

Tik spėk sukinėti laikrodį: tai vasara, tai ir vėl, žiūrėk, įvedamas žiemos laikas.
Net gamta nespėja. Kur matyta, kad spalio paskutinę dieną dar taip smagiai sau vaikštinėtum paskui žoliapjovę! Dienos saulėtos, geltoni sausi lapai auksu ant žolės sukritę... Semti tą rudenį į maišus - tikras smagumėlis.
Moliūgų metas. Man labiausiai patinka sriuba, kurią siūlo MANO VIRTUVĖ.
Bet didžioji dalis moliūgų mano virtuvėje sukišama į mažus stiklainius kartu su apelsinais ir citrina.  Pasitaikius progai, būtinai pavaišinsiu:)
Neabejoju, kad šiuo metu Jūsų namuose ne vieną vakarą kvepia moliūgo pyragais. O kad taip tais moliūgų įspūdžiais ir vėl pasidalinus!
Siūlau susitikti ryt, spalio 31 dieną, kaip kasmet ,,moliūgėlio dieną" Gamtininkų parke po darbų - 17.30 val.
Velniukai ir raganaitės smagiai pasiaus tarp medžių. Nesušalsime. Jei atsinešime žibintuvėlių, gal pagaliau ir iki gyvūnėlių kapelių tamsiu mišku visu smagiu būriu nutipensime. Kad būtų baisiau.Vaikams tikrai labai patiks!
Nedrąsiems siūlau nieko nebijoti:) 

Jei nelabai daug pavyko nuveikti su vaikais per rudens atostogas, būtinai ateikite - pažaisime kartu. Išgersime atsineštinės arbatos.
Kai trūksta motyvacijos, visada padeda mintis, kad vaikystė šoliuoja arklio Dominyko žingsniais. Vaikai greitai užaugs ir į vakarėlius dums vieni.  Tiek trumpai juos galime už rankos laikyti ir džiaugtis kiekviena jų emocija...
Ir šiaip. Yra smagi proga kaimyniškai susitikti. Ateikite!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą